Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

Imilab C22 Wi-Fi 6 forgatható biztonsági kamera 5 MP Fekete (Xiaomi Home APP)
Imilab C22 Wi-Fi 6 forgatható biztonsági kamera 5 MP Fekete (Xiaomi Home APP)
16 990 Ft 
12 990 Ft
ÚJ

Imilab C22 Wi-Fi 6 forgatható biztonsági kamera 5 MP Fekete (Xiaomi Home APP)

Imilab C22 Wi-Fi 6 forgatható biztonsági kamera 5 MP Fekete (Xiaomi Home APP)
Imilab C22 Wi-Fi 6 forgatható biztonsági kamera 5 MP Fekete (Xiaomi Home APP)
Imilab C22 Wi-Fi 6 forgatható biztonsági kamera 5 MP Fekete (Xiaomi Home APP)
  • Az Első Wi-Fi 6 Barát Biztonsági Kamera: A C22 az első beltéri kamera, amely kompatibilis a Wi-Fi 6 routerrel, és akár 30%-kal felgyorsítja az internet sebességét.

  • 5MP Kivételes Tisztaság: Pillanatok alatt láthatja otthonát Szuper 3K HD minőségben, vagy közelről is megtekintheti a részleteket, képminőség romlása nélkül.

  • Erőteljes AI Algoritmus: Az előnyökkel járó intelligens technológia használatával az IMILAB C22 képes kulcsfontosságú területek detektálására, emberi mozgások 99,9%-os pontossággal történő észlelésére és mozgás követésre.

  • Színes Éjszakai Látás Gyenge Fényviszonyok Között: Hagyja, hogy a kamera vigyázzon otthonára, amikor ön már mélyen alszik. Az 850 nm infravörös éjszakai látás automatikusan színszűrőt vált a gyenge fényviszonyok között, akár 30 láb távolságig.

  • Okos Hangérzékelés: A kamera azonnal értesíti önöket, ha a zajszint hirtelen megváltozik, például a gyermek sírása vagy szirén hangja esetén.

  • 360° Automatikus Pásztázás: A kamera képes teljes terjedelmében pásztázni a környezetet, így semmi sem maradhat észrevétlen.

  • Azonnali Élő Nézet és Kétirányú Hívás: A családtagok egyszerűen integethetnek a kamera felé, hogy videóhívást kezdeményezzenek a telefonjukon keresztül.

  • Teljes Irányítás egyetlen alkalmazásból (Mi Home alkalmazás): Az IMILAB C22 kamerát könnyedén irányíthatja és ellenőrizheti egyetlen alkalmazásból, így minden információt és beállítást egyszerűen kezelhet.

Gyártó
Imilab
Szállítási díj
1490 Ft
Várható szállítási
2024.04.16
Garancia
12 Hónap
EAN
6971085313269
Szállítási idő
1
Raktáron
24
16 990 Ft 
12 990 Ft
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 24
Megtakarítás 4 000 Ft
Részletek

Az Első Wi-Fi 6 Barát Kamera

Az IMILAB C22 az első beltéri kamera, amely kompatibilis a Wi-Fi 6 routerrel. Emellett akár 30%-kal is felgyorsítja az internetsebességet, így mindig stabil és gyors kapcsolatot biztosít.

Emberi Észlelés és Követés

Az IMILAB C22 intelligens AI algoritmust alkalmaz az emberi észleléshez és mozgás követéshez. Ezzel a technológiával 99,9%-os pontossággal észleli az embereket és követi a mozgásukat, így mindig tisztában van az otthonában zajló eseményekkel.

Éjszakai Részletek Megörökítése

Hagyja, hogy a kamera vigyázzon otthonára, amikor ön már mélyen alszik. Az 850 nm infravörös éjszakai látás automatikusan színszűrőt vált a gyenge fényviszonyok között, akár 30 láb távolságig. Más kamerákhoz képest az IMILAB kamera kiemelkedő teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok mellett.

Hangérzékelés

A kamera azonnal értesítést küld, ha a zajszint hirtelen megváltozik. Ezzel az intelligens hangérzékelési funkcióval könnyedén felismerheti például a gyermek sírását vagy a szirén hangját, és azonnal cselekedhet.

Mozgásérzékelés

Az IMILAB C22 kamera azonnal értesítést küld, amint valaki áthalad a veszélyeztetett területen. Ezzel a funkcióval mindig tisztában van a mozgásokkal és az eseményekkel otthonában.

Megosztás Minden Megjegyzéses Pillanattal

Az IMILAB C22 lehetővé teszi, hogy megossza a legfontosabb pillanatokat és eseményeket a családjával és barátaival. Egyetlen mozdulattal elindíthat videóhívást, és élvezheti a távoli kapcsolatot.

Ellenőrizze, Amit Fontosnak Tart

Az IMILAB C22 lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizze, ami önnek fontos. Az élő nézet mellett könnyedén visszajátszhatja a rögzített felvételeket az Mi Home alkalmazásban. A kamera folyamatosan rögzít mozgást vagy embert, és ezeket a felvételeket később is megtekintheti.

Adatok Tárolása Felhőben és Mikro SD Kártyán

Az IMILAB C22 kamera lehetőséget nyújt felhőszolgáltatás előfizetésre, így minden felvételét biztonságban tárolhatja a felhőben. Emellett támogatja a helyi mikro SD kártyás tárolást is, akár 64 GB-ig.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!