Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó

Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Xiaomi Dreame T30 vezeték nélküli álló porszívó
Névleges feszültség 29.6V
Névleges teljesítmény 550W
Akkumulátor kapacitás 8*2900mAh
Nettó súly 1,76 kg
Töltési idő kb. 4 óra
Motor Dreame SPACE 5.0 Motor
Műsoridő 90 perc
Szívónyomás 27 kPa
Szűrő típusa mosható
Porpohár űrtartalma 600 ml
Gyártó
Deerma
Szállítási díj
Ingyenes
Garancia
12 Hónap
EAN
697208690600
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
149 900 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

DREAME T30 VEZETÉK NÉLKÜLI ÁLLÓ PORSZÍVÓ

A Dreame T30 gyors és kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A 27 000 Pa szívóerővel a porszívó a legkisebb mikron méretű törmeléket is alaposan felszívja. A LED kijelzővel olyan információkhoz férhet hozzá, mint például a porszint vagy a telepítési hibák, a szilárd, cserélhető akkumulátor pedig hosszú üzemidőt garantál. A LED-es megvilágítású fúvóka megkönnyíti a sötét sarkok tisztítását, az ultrakönnyű szénszálas konstrukció pedig kényelmes takarítást tesz lehetővé, könnyedén fel tudja emelni, elérve így akár a plafont is.

SPACE 5.0 INTELLIGENS MOTOR

A még jobb tisztítási eredmény érdekében a porszívó a Dreame legújabb SPACE 5.0 Smart motorjával van felszerelve, amely nagy teljesítményű. A T30 eléri a 150 000 fordulatot percenként. Mélyen tisztít és eltávolítja a törmeléket, például szőrt, port és morzsákat, miközben fenntartja az egyenletes szívóerőt - 27000 Pa.

A LEGJOBB TISZTÍTÁSI EREDMÉNYEKET ÉRI EL

A 12 ciklonos tisztítórendszer a részecskék 99,67%-át kiszűri anélkül, hogy elveszítené a szívóerőt. A továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a légáramlás sincs akadályozva. Az akkumulátor a Smart Cool technológiának köszönhetően védett a hosszabb és mélyebb tisztítás érdekében. A 8 fokozatú zajcsökkentő rendszer pedig csendesebbé és kevésbé zavaróvá teszi a működést.

INTELLIGENS SZÍVÓERŐ-SZABÁLYOZÁS

A Dreame T30 automatikus üzemmóddal rendelkezik, így a legkisebb szennyeződést is felismeri, és automatikusan beállítja a szívóerőt a hatékonyabb tisztítás és a hosszabb üzemidő érdekében. A porszívó a nagyon gyors reakcióidejével is kitűnik. A T30 0,5 másodperc alatt észleli a szennyeződéseket. A T30 bármilyen típusú felületet kezel. Összegyűjti a port és egyéb szennyeződéseket a kemény felületeken, és automatikusan növeli a szívóerőt a szőnyegeken azáltal, hogy behatol a szőnyegszálakba.

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A Dreame a lehető legkényelmesebbé akarta tenni a T30 használatát. A szénszálas fúvóka segített csökkenteni a készülék súlyát, így kényelmes lesz a magasban porszívózni, például a függönyök tisztítása közben. Az ergonómikus kialakítás lehetővé teszi a bútorok alatti tér kényelmes porszívózását. A Dreame T30 a mellékelt tartozékoknak köszönhetően autótisztításra is tökéletes. A bekapcsoló gomb lehetővé teszi a folyamatos üzemmód zárolását, így nem terheli meg az ujjait.

TARTOZÉKOK MELLÉKELVE

A csomagolási listán szereplő tartozékokkal a tisztítás még egyszerűbb lesz. A rugalmas bővítőeszköz megkönnyíti a nehezen elérhető helyek, például polcok tisztítását. A puha kefe segít megtisztítani az érzékeny felületeket, például a szellőzőnyílásokat vagy a számítógép billentyűzetét. A LED-lámpás résfúvóka sokkal könnyebbé teszi a sötét sarkok tisztítását, a 2 az 1-ben fúvóka pedig a keskeny rések tisztítását segíti elő.

V ALAKÚ ECSET

A Dreame segítségével a takarítás sokkal könnyebbé válik. A fúvóka nagyobb átmérője és továbbfejlesztett hegye hatékonyan megakadályozza a rövid és közepes hosszúságú haj összegabalyodását. Eközben a V-alakú kialakítás összegyűjti a hosszabb szőrszálakat és hatékonyabban távolítja el őket.

ULTRA HOSSZÚ ÜZEMIDŐ

A T30 vezeték nélküli porszívó cserélhető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, így élettartama 4-szer hosszabb, mint egy normál akkumulátoré. A készülék 3 üzemmóddal van felszerelve. Gazdaságos üzemmódban 90 percig használhatja a készüléket például egy nagyobb ház takarítására. A normál üzemmód 35 perc, ami elegendő idő az otthoni takarításhoz. A 7,5 perces turbó üzemmód tökéletes az autó tisztításához.

ELTÁVOLÍTJA A PORATKÁK 99,9%-ÁT

A T30 a tiszta tér garanciája Önnek és családjának. A porszívó hatékonyan eltávolítja a poratkák 99,9%-át. Az 5-fokozatú szűrőrendszer a 0,3 mikron nagyságú szennyeződések és allergének 99,97%-át megállítja, és megakadályozza, hogy azok visszakerüljenek a levegőbe.

TISZTÍTÁS ELLENŐRZÉS ALATT

A Dreame T30 intelligens HD kijelzővel rendelkezik, amellyel nyomon követheti az eszköz működését. A képernyőn olyan információk jelennek meg, mint a tisztítási adatok, például az aktuális üzemmód vagy a szívóerő. Még az aktuális porszintet is ellenőrizheti. Lehetősége van a szívóerő üzemmód átváltására is. A kijelző a hátralévő üzemidőt is jelzi, így nem kell attól tartani, hogy hirtelen lemerül az akkumulátor. A kijelző a szűrőcserére vagy telepítési hibákra is emlékezteti, így mindig naprakész lehet.

ÁTGONDOLT ÉS MODERN DIZÁJN

A T30 egy nagyon könnyen karbantartható eszköz. A portartály, a szűrők és a forgó kefék újrafelhasználhatók, így pénzt takaríthat meg új alkatrészek vásárlásán. A 600 ml-es portartály csökkenti az ürítés gyakoriságát, a kioldógomb pedig segít elkerülni a szennyeződéssel való közvetlen érintkezést. A töltőállomás a tartozékok rendezőjeként is működik, így minden kéznél van. Nem kell aggódnia a készülék alkatrészeinek, például a szűrő hibás beszerelésétől sem, hiszen a beépített LED-es kijelző minden hibáról értesíti. Másrészt a szürke modern dizájn elegáns és fényűző megjelenést kölcsönöz a T30-nak.

A DOBOZ TARTALMA:

2 az 1-ben fali tartó
Főtest
Több felületű ecset
Mini motoros ecset
2 az 1-ben résszerszám
LED-es résszerszám
Rugalmas tömlő
Portörlő kefe
2 az 1-ben rugalmas hosszabbító szerszám
Szénszálas pálca
Töltő adapter csatlakozó

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!