Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

Xiaomi Deerma CM1300W por és atka porszívó UV-val, fehér

A Xiaomi Deerma CM1300 por és atka porszívó megtisztítja a lakást a portól és az atkáktól, így tiszta, egészséges környezetet teremthet otthonában. 8000 sokk/perc sebességgel és hatékony UV-besugárzással könnyen megszabadulhat az allergénektől. A könnyű súly és a hosszú kábel kivételes szabadságot és kényelmet biztosít a használat közben.

Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1490 Ft
Garancia
6 Hónap
EAN
6955578035890
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
25
22 990 Ft 
17 290 Ft
Kezdete: 2024.03.11   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 25
Megtakarítás 5 700 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Xiaomi Deerma CM1300 por és atka porszívó UV-val, fehér

Szabaduljon meg az atkáktól és porszívózza az egész házat a Deerma CM1300 por és atka porszívóval. A Deerma porszívó tökéletesen kezeli a port és az atkákat, így tiszta, egészséges környezetet teremthet otthonában. 8000 sokk / perc sebességgel és hatékony UV-besugárzással könnyen megszabadulhat az allergénektől. A könnyű súly és a hosszú kábel kivételes szabadságot és kényelmet biztosít.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

A CM 1300 2 menetmotorral és 2 NYÁK-modullal is fel van szerelve, amelyek az első és a hátsó csapolással együtt garantálják a megnövekedett hatékonyságot. És ez még nem minden! A további kefék lehetővé teszik a porszívó különféle használatát, rendkívül sokoldalúvá és multifunkcionálissá téve azt.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

 

2 az 1-ben - A még több lehetőségért

A Deerma CM1300 valójában 2 eszköz egyben! Kényelmes kézi porszívóként vagy megbízható poratka-eltávolítóként szolgálhat. Erőfeszítés nélkül ezt a praktikus terméket az Ön igényeihez igazíthatja, és alaposan megtisztíthatja az egész otthont. Könnyedén használhatja autója belső terének tisztítására is. Ez a multifunkcionális eszköz számos alkalmazásával meglepi majd!

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

 

Deerma CM1300 - 3 cserélhető kefével a speciális feladatokhoz

A készletben 3 cserélhető kefét talál, amelyek lehetővé teszik otthona átfogó tisztítását. A vibráló UV kefe megbízható szövetségese lesz az atkák elleni harcban. A széles kefe pillanatok alatt beszívja a port és a törmeléket. A lapos 2 az 1-ben kefe tökéletes egyenetlen vagy nehezen elérhető területek, például billentyűzetek és üregek tisztítására szolgál a kanapékon, fotelekben és ágyakban.

 

 

Az UV igazi ereje a Xiaomi Deerma CM1300-nál

Mitől olyan hatékony a CM1300 az atkák ellen? Kiváló minőségű UV lámpa, amely az anyagokat 253,7 nm-es sugaraknak teszi ki és hatolja át az allergéneket, hogy azok biztosan eltávolításra kerüljenek. Hatékonyan védi egy speciális burkolat, 3 sor méhsejtszerű kivágással. Ezenkívül az intelligens infravörös érzékelő automatikusan kikapcsolja a lámpát, amikor a porszívó távol van a tisztítandó tárgyak felületétől, ezzel megakadályozva az UV-fény szükségtelen kibocsátását és szivárgását, valamint védve a felhasználó bőrét és szemét.

A porszívó másik előnye a hatékony egyenáramú motor. "Normál" üzemmódban akár 7 000 Pa, "Magas" üzemmódban akár 10 000 Pa szívóteljesítményt biztosít, ennek köszönhetően hatékonyan megszabadul a szennyeződéstől. Atka vagy morzsák - a CM1300-nak köszönhetően gyorsan megfeledkezik róluk.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

Hatékony szűrés és könnyű takaríthatóság

A Deerma CM1300 hatékonyan vigyáz az egészségére. A ciklonszűrés és a HEPA hatékonyan semlegesíti a port és más allergéneket. A szűrő és a portartály is könnyen és kényelmesen mosható. Mindez tisztává és biztonságossá teszi a készülék használatát.

 

 

Egyszerű kezelés, egyértelmű működés

Kiürítéshez vagy mosáshoz gyorsan gép alján található praktikus gomb lehetővé teszi a kefe egyszerű és kényelmes cseréjét. a CM1300-at. A egy gombbal kapcsolhatja be és ki. Csak kezelése rendkívül egyszerű. A készülék és kényelmesen kihúzhatja a porcsészét is.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

Könnyebb a konkurenciához képest

A porszívó rendkívül kicsi és könnyű. Teljes tömege 1,85 kg, a fő modul súlya mindössze 1 kg - akár 3 kisebb alma is! Ennek köszönhetően az eszköz egyik helyről a másikra mozgatása még csak nem is probléma. Könnyedén porszívózhatja a padlót, vagy felemelheti a mennyezet porszívózására. Tökéletesen illik a kézbe, és páratlan kényelmet garantál. Felejtsen el olyan kábeleket, amelyek túl rövidek és folyton összegubancolódnak - a Deerma CM1300 kábel 4,2 méter hosszú, és megadja a kívánt szabadságot.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

MÁRKA Deerma
MODELL CM1300
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 350W
SZÍVÓTELJESÍTMÉNY 10 000 Pa-ig
VEZETÉK HOSSZA 4,2 m
FESZÜLTSÉG 220V
MÉRET 335x225x170mm
PORCSÉSZE KAPACITÁSA 0,4l
A KÉSZÜLÉK / FŐ EGYSÉG SÚLYA 1,85kg / 1kg
CSERÉLHETŐ KEFÉK Széles kefe, rezgő UV-kefe, 2 az 1-ben lapos kefe
FOKOZATOK SZÁMA 1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!