Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE

XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 NFC AKTIVITÁSMÉRŐ, FEKETE

Mi Smart Band 6 - A világelső aktivitásmérő

Sportolj, élj egésszégesebben, és figyelj oda az egészségedre. Ebben lesz segítségedre a teljes kijelzős Mi Smart Band 6

 • 30 fitnesz mód
 • 1.56” AMOLED kijelző (50%-os méretnövekedés a Mi Band 5-höz képest)
 • SpO2 mérés
 • 6 tengelyes nagy pontosságú érzékelő és PPG pulzusszenzor
 • akár 19 napos akkuidő
 • Bluetooth 5.0
 • mágneses töltés
 • Női egészség mód
 • 5ATM vízállóság
 • A termék Global változat, angol rendszernyelvvel
 • NFC, Alexa
 • * A bankkártyák jelenleg nem támogatottak Magyarországon.
Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1 290 Ft
Garancia
12 Hónap
EAN
6934177736353
Használati utasítás

Szállítási idő
1
Nincs raktáron
14 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

 

xiaomi smart band 6 NFC

xiaomi smart band 6 NFC

xiaomi smart band 6 NFC

xiaomi smart band 6 NFC

xiaomi smart band 6 NFC

 

 

 


Megjegyzések::
* No 1. okoskarkötő márka a világon. A Canalys okoskarkötő modellszintű szállítási becslései, alap karkötő kategória, 2020. negyedik negyedév
* A Mi Smart Band 6 kijelző mérete körülbelül 50% -kal nagyobb a Mi Smart Band 5-höz képest. A Huami Labs-tól kapott adatok.
* Testreszabott kijelző: A karkötők egy része támogatja az egyéni tartalmat, lehetővé téve a kedvenc vagy leggyakrabban használt funkciók megjelenítését a kijelzőn az igényeidnek megfelelően.
* A női egészség nyomon követése: Ezt a funkciót semmilyen orvosi célra nem szabad felhasználni vagy arra hagyatkozni. Lehet, hogy nem pontosan megjósolja a menstruációs ciklusaid vagy a kapcsolódó információkat. Minden adatot és nyomon követést csak saját célra szabad felhasználni.
* Az SpO₂ funkció nem diagnosztizálásra, megelőzésre, monitorozásra, előrejelzésre, bármely betegség előrejelzésére, fiziológiai folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra szolgál. Minden adatot és nyomon követést csak jólét és saját célból szabad felhasználni. Ha rosszul érzed magad, kérjük, használj professzionális orvosi eszközöket, vagy fordulj orvoshoz.
* 50 m vízállóság: Az 50 m vízállóság a GB/T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Horológiai Minőség-felügyeleti és Vizsgálati Központ tesztelte. Vízállósági jelentések száma: Mi Smart Band 6: QT2012060. A vízállósági osztályzat 5 ATM (ami 50 m mélységnek felel meg a víz alatt), amely lehetővé teszi a készülék hordását zuhanyzás és úszás közben, de szaunában vagy merüléshez nem;
* Personal Activity Intelligence: A karkötő Personal Activity Intelligence (PAI) vitalitási indexére vonatkozik; egy új, innovatív rendszer, amely a pulzusadatokat személyre szabott ponttá alakítja, amely jelzi a jó egészség fenntartásához szükséges aktivitás szintjét.
* A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése gyakori használat esetén a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés aktiválva 1 percig; tudományos alvásérzékelés aktiválva; a stressz felismerése aktiválva be van kapcsolva az éjszakai légzés minőségének ellenőrzése; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 200 értesítés érkezett és jelenik meg naponta; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 200 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; naponta kétszer manuálisan mért SpO₂ szinte; edzés követés heti 120 perc.
* A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése normál módban a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés 30 percig aktiválva; tudományos alvásfigyelés letiltva; a stressz felismerés letiltva; az alvási légzés minőségének ellenőrzése letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; üzenetüzenetek aktiválva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 100 értesítés érkezett naponta megjelenítve; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 100 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; az SpO2 szintjének manuális mérése naponta kétszer; edzés követés heti 90 percig.
* A Mi Smart Band 6 akkumulátorának energiatakarékos módban történő tesztelésének feltételei a következők: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés le van tiltva; tudományos alvásérzékelés letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció le van tiltva; Napi 50 értesítés érkezik és jelenik meg; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; képernyő naponta 50-szer feloldva; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer.
* Az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes adat a Huami Labs cégtől származik. Különböző tényezők befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát, például a használt beállítások, a készülék működésének módja, a környezeti viszonyok és így tovább. Mindezek azt eredményezhetik, hogy a tényleges használat során az akkumulátor élettartama eltér a laboratóriumi adatoktól;
* Minden felhasznált kép scsak illusztráció, kizárólag a termék működésének bemutatására, és nem reprezentálja teljes mértékben magát a terméket.
* Alexa nem érhető el minden nyelven és országban. Alexa szolgáltatási és funkciói helyenként eltérőek lehetnek.
* Az Amazon, az Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegye.
* A bankkártyák jelenleg nem támogatottak Magyarországon.
Támogatott bankok listája (frissül):

  1. Fehéroroszország: JOINT STOCK SAVINGS BANK 'BELARUSBANK', Belgazprombank, Belarus Narodny Bank (BNB), Dabrabyt Bank, JOINT STOCK COMPANY 'BELAGROPROMBANK', PRIORBANK JOINT-STOCK COMPANY, BELARUSSIAN BANK OF DEVELOPMENT AND RECONSTRUCTION BELINVESTBANK JSC, JOINT STOCK COMPANY 'BELARUSIAN-SWISS BANK', Joint-Stock Company 'Minsk Transit Bank', CLOSED JOINT STOCK COMPANY 'ALFA-BANK;
  2. Cseh Köztársaság: Curve, Československá obchodní banka, a.s.;
  3. Dánia, Finnország, Norvégia: Curve;
  4. Észtország: Curve, Swedbank;
  5. Olaszország: Curve, Nexi Payments;
  6. Lettország: Curve, Swedbank;
  7. Litvánia: Curve, Swedbank;
  8. Lengyelország: ZEN, POCZTOWY, SGB, Curve
  9. Oroszország: VTB, AlfaBank, Raiffeisenbank, BANK OTKRITIE, Moszkvai Credit Bank, Credit Europe Bank, Gazprombank, Posta Bank, Promsvyazbank, RSB (Russian Standard Bank), Russian Agricultural Bank JSC, Szojuz, TINKOFF BANK, YOOMONEY NBCOLC MTS Bank, PJSC ROSBANK.
  10. Szlovákia: Curve, mBank;
  11. Svédország: Curve, Swedbank;
  12. Ukrajna: AlfaBank, PJSC CB PRIVATBANK, JSC Oschadbank, OJSC Universal Bank, PJSC Bank Vostok, Public JSC First Ukrainian International Bank, Joint Stock Bank Ukrgasbank.
  SPECIFIKÁCIÓ

  ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

  Technológia Smart

  ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

  Nyomon követett tevékenységek Lépések
  Megtett távolság
  Pulzusmérő
  Légzés
  Pulzus
  0.3 Mp Kamera
  Stílus Sport
  Kompatibilis operációs rendszer Android
  iOS
  Kijelző típusa AMOLED
  Anyag TPU szíj
  Érzékelő típusa Giroszkóp
  3 tengelyes gyorsulásérzékelő
  PPG
  Funkciók Touch
  Kapcsolat Bluetooth
  Vezeték nélküli
  NFC
  Alexa
  Csomag tartalma 1 darab Fitness szíjj
  1 darab útmutató
  1 darab kábel
  Szín fekete

  MŰSZAKI JELLEMZŐK

  Kijelző felbontása 152 x 486
  Kijelző hosszúság 1.56 inch
  Elem/Akkumulátor típusa Li-polymer
  125 mAh
  Autonómia 14 napig
  Töltési idő 2 h
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!