Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

XIAOMI MI SMART BAND 6 AKTIVITÁSMÉRŐ (GLOBAL VÁLTOZAT), FEKETE

XIAOMI MI SMART BAND 6 AKTIVITÁSMÉRŐ (GLOBAL VÁLTOZAT), FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 AKTIVITÁSMÉRŐ (GLOBAL VÁLTOZAT), FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 AKTIVITÁSMÉRŐ (GLOBAL VÁLTOZAT), FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 AKTIVITÁSMÉRŐ (GLOBAL VÁLTOZAT), FEKETE
XIAOMI MI SMART BAND 6 AKTIVITÁSMÉRŐ (GLOBAL VÁLTOZAT), FEKETE

Mi Smart Band 6 - A világelső aktivitásmérő

Sportolj, élj egésszégesebben, és figyelj oda az egészségedre. Ebben lesz segítségedre a teljes kijelzős Mi Smart Band 6

  • 30 fitnesz mód
  • 1.56” AMOLED kijelző (50%-os méretnövekedés a Mi Band 5-höz képest)
  • SpO2 mérés
  • 6 tengelyes nagy pontosságú érzékelő és PPG pulzusszenzor
  • akár 19 napos akkuidő
  • Bluetooth 5.0
  • mágneses töltés
  • Női egészség mód
  • 5ATM vízállóság
  • A termék Global változat, angol rendszernyelvvel
Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1 290 Ft
Garancia
12 Hónap
EAN
6934177736384
Használati utasítás

Szállítási idő
1
Nincs raktáron
13 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

xiaomi smart band 6

xiaomi smart band 6

xiaomi smart band 6

xiaomi smart band 6


 

 


Megjegyzések::
*No 1. okoskarkötő márka a világon. A Canalys okoskarkötő modellszintű szállítási becslései, alap karkötő kategória, 2020. negyedik negyedév
*A Mi Smart Band 6 kijelző mérete körülbelül 50% -kal nagyobb a Mi Smart Band 5-höz képest. A Huami Labs-tól kapott adatok.
*Testreszabott kijelző: A karkötők egy része támogatja az egyéni tartalmat, lehetővé téve a kedvenc vagy leggyakrabban használt funkciók megjelenítését a kijelzőn az igényeidnek megfelelően.
*A női egészség nyomon követése: Ezt a funkciót semmilyen orvosi célra nem szabad felhasználni vagy arra hagyatkozni. Lehet, hogy nem pontosan megjósolja a menstruációs ciklusaid vagy a kapcsolódó információkat. Minden adatot és nyomon követést csak saját célra szabad felhasználni.
*Az SpO₂ funkció nem diagnosztizálásra, megelőzésre, monitorozásra, előrejelzésre, bármely betegség előrejelzésére, fiziológiai folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra szolgál. Minden adatot és nyomon követést csak jólét és saját célból szabad felhasználni. Ha rosszul érzed magad, kérjük, használj professzionális orvosi eszközöket, vagy fordulj orvoshoz.
*50 m vízállóság: Az 50 m vízállóság a GB/T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Horológiai Minőség-felügyeleti és Vizsgálati Központ tesztelte. Vízállósági jelentések száma: Mi Smart Band 6: QT2012060. A vízállósági osztályzat 5 ATM (ami 50 m mélységnek felel meg a víz alatt), amely lehetővé teszi a készülék hordását zuhanyzás és úszás közben, de szaunában vagy merüléshez nem;
*Personal Activity Intelligence: A karkötő Personal Activity Intelligence (PAI) vitalitási indexére vonatkozik; egy új, innovatív rendszer, amely a pulzusadatokat személyre szabott ponttá alakítja, amely jelzi a jó egészség fenntartásához szükséges aktivitás szintjét.
*A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése gyakori használat esetén a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés aktiválva 1 percig; tudományos alvásérzékelés aktiválva; a stressz felismerése aktiválva be van kapcsolva az éjszakai légzés minőségének ellenőrzése; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 200 értesítés érkezett és jelenik meg naponta; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 200 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; naponta kétszer manuálisan mért SpO₂ szinte; edzés követés heti 120 perc.
*A Mi Smart Band 6 akkumulátor élettartamának tesztelése normál módban a következő: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés 30 percig aktiválva; tudományos alvásfigyelés letiltva; a stressz felismerés letiltva; az alvási légzés minőségének ellenőrzése letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció be van kapcsolva; üzenetüzenetek aktiválva; az összes többi beállítás gyári alapértékekre van állítva; 100 értesítés érkezett naponta megjelenítve; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; 100 emelés-csukló-ébresztés funkció; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer; az SpO2 szintjének manuális mérése naponta kétszer; edzés követés heti 90 percig.
*A Mi Smart Band 6 akkumulátorának energiatakarékos módban történő tesztelésének feltételei a következők: Teljesen feltöltött; automatikus pulzusmérés le van tiltva; tudományos alvásérzékelés letiltva; az emelés-csukló-ébresztés funkció le van tiltva; Napi 50 értesítés érkezik és jelenik meg; 2 riasztás naponta, mindegyik 5 másodperces rezgéssel; képernyő naponta 50-szer feloldva; adatok szinkronizálása az alkalmazással naponta egyszer.
*Az akkumulátor élettartamára vonatkozó összes adat a Huami Labs cégtől származik. Különböző tényezők befolyásolhatják az akkumulátor élettartamát, például a használt beállítások, a készülék működésének módja, a környezeti viszonyok és így tovább. Mindezek azt eredményezhetik, hogy a tényleges használat során az akkumulátor élettartama eltér a laboratóriumi adatoktól;
* Minden felhasznált kép scsak illusztráció, kizárólag a termék működésének bemutatására, és nem reprezentálja teljes mértékben magát a terméket.
SPECIFIKÁCIÓ

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Technológia Smart

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Nyomon követett tevékenységek Lépések
Megtett távolság
Pulzusmérő
Légzés
Pulzus
0.3 Mp Kamera
Stílus Sport
Kompatibilis operációs rendszer Android
iOS
Kijelző típusa AMOLED
Anyag TPU szíj
Érzékelő típusa Giroszkóp
3 tengelyes gyorsulásérzékelő
PPG
Funkciók Touch
Kapcsolat Bluetooth
Vezeték nélküli
Csomag tartalma 1 darab Fitness szíjj
1 darab útmutató
1 darab kábel
Szín fekete

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Kijelző felbontása 152 x 486
Kijelző hosszúság 1.56 inch
Elem/Akkumulátor típusa Li-polymer
125 mAh
Autonómia 14 napig
Töltési idő 2 h
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!