Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ

XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ
XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ
XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ
XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ
XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ
XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ
XIAOMI MI INDUCTION HEATING RICE COOKER INDUKCIÓS RIZSFŐZŐ

Xiaomi Mi Rice Cooker

rizsfőző kukta, amely képességei közé tartozik az intelligens hőmérséklet szabályozó és a stabilizáló, amely gondoskodik arról, hogy minden rizsfajta tökéletesre főjjön, alkalmazkodva a rizs típusához.

  • Tökéletesen elkészített rizs kiváló ízzel és illattal
  • Nyomás alatti főzés és mágneses indukció
  • Lehetőség mobilalkalmazással történő párosításra
  • Lassú főzéshez is alkalmas
  • Egyenletes főzés
  • A Xiaomi rizsfőző tökéletesen alkalmazkodik a különféle rizstípusokhoz
  • Tapadásmentes, szürke öntött vasból készült belső edény
  • Páratlan hőstabilitás és áteresztőképesség
  • Egyszerű tisztítás és hordozás
Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1 290 Ft
Garancia
12 Hónap
EAN
6970244526700
Használati utasítás

Szállítási idő
1
Nincs raktáron
36 490 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
RÉSZLETEK

Xiaomi Mi Indukciós Rizsfőző

Ezzel az intelligens rizsfőző kuktával egyszer és mindenkorra véget vethet a nem jól megfőzött, odaégett vagy szétfőzött rizs problémájának.

A főzés tud hosszadalmas és nehézkes is lenni, ezért szeretnénk Önnek megkönnyíteni.

 

Tulajdonságok

Programok

A rizsfőző kukta választható programokkal rendelkezik, melyekkel beállíthatja a vágyott főzési hőmérsékletet, vagy azt hogy puhára vagy keményebbre szeretné-e a rizst főzni. Az IH elektromágneses melegítés és a hőmérséklet-szabályozás képessége a hőt képes megtartani, így az élelmiszer tökéletes állapotra fő meg.

Az IH elektromágneses melegítő technológia képes megfőzni a marhahúst is. Hogyan működik?

Amint nyomban a mágneses hullámok behatolnak a kuktába, az belülről egyenletesen melegedni kezd. A melegítés maximális értéke 1100W lehet, amely puhítja a húst, a felső részben található hőmérséklet izoláló felület pedig fokozatosan melegíti a húst 360° fokban úgy, hogy az íz egyenletesen oszlik el.

Továbbá a kétirányú forráscirkulációnak köszönhetően levest is melegíthet benne. Az IH kukta nem csak hogy egyenletesen melegíti fel az egész fazekat, hanem képes önmaga felismerni a fazékban található hőmérsékletet, és a leves belső rotáció következtében melegszik. A folyamat során mindegyik tápérték megőrződik. Nem kell többé mikrohullámú sütőt használnia, amely ezeket a tápértékeket megöli.

Ezzel még nincs vége a pozitívumok sorának. A fazékban főzhet tojást, vagy akár tengeri herkentyűket is. A japán Dakin cégnek köszönhetően, amely szintén kivette a részét a kukta fejlesztésében, a rizs például nem ragad oda a kukta falához.

3 000 főzési program rizsre

A rizs az egyik legalapvetőbb élelmiszer a Föld lakosságának több mint fele számára. Néhány ország nemzeti étele is erre az élelmiszerre épül. Kóréában például az asztalhoz invitálás a következőképpen szól: ,, kin khao ", ami azt jelenti, hogy "meghívlak egy adag rizsre"! Körülbelül 8000 fajta rizs ismeretes, a Xiaomi kukta ebből 3000 fajtát képes megfőzni. Ezt a képességét sok kísérletezés előzte meg, melynek eredménye több mint 3000 főzési program lett. Egy mobil appal leolvassa a rizs tasakjának vonalkódját, a kukta pedig úgy alakítja a főzési programot, hogy az adott fajta rizs megfelelően legyen elkészítve.

Kezelés appon keresztül

A kuktát mobil appon keresztül is kezelheti. Alap funkciókat kínál fel, emellett pedig még sok féle másik funkciót. Az alapok közé tartozik a figyelmeztetések funkciója. Amikor a rizs készen van, kap egy értesítést róla a telefonján. Az appon keresztül beállíthatja például a főzés hosszát, vagy a főzés mértékét aszerint, hogy puhára vagy keményre szeretné a rizst elkészíteni.

Továbbá az app több mint 3000 főzési programot kínál fel, mint például a receptek tárát, ahonnan inspirálódhat, hogy mit főzzön, mindezt az adott évszak szerint kínálja fel.

A Xiaomi egy interaktív platformot is felkínál azok számára, akik imádnak enni és főzni, a főzési tapasztalataikat pedig szeretik megosztani másokkal. Nyilvánossá teheti receptjét - nem csak a siker kedvéért, hanem tanácsokat is kaphat másoktól ezáltal.

* Az app angol nyelven is elérhető, a fotó csupán illusztráció.

Dizájn

Méretei: 300mm x 251mm x 200mm. Elegáns dizájnjával beleillik bármilyen stílusú konyhába. A tetején egy interaktív LED panel van, amelyen láthatóak lehetnek a szükséges infók, amennyiben úgy szeretné, de ki is kapcsolhatja. A kukta lágy melódiahangokkal ad jelzéseket, hogy a bekapcsolása ne legyen zavaró a környezete számára.

Belül egy kivehető belső réteg van, amelyet a főzés után egyszerűen csak kivesz és megmoshatja.A beépített "bubble breaker" megsemmisíti a buborékokat, amelyek így nem gyülemlenek fel a fedelen és ezáltal nem folynak szét a fedél levétele után.

A meleg úgy oszlik szét a kuktán belül, hogy a levegő áramlása az alján ezáltal sokkal természetesebb és egyenletesebb. A levegő elpárolgása minőségi módon történik, ez pedig pozitív módon hat az elektromágneses tekercsre, valamint meghosszíbthatja a kukta élettartamát.

A hozzáadott gőzölő olyan műanyagból készült, amely élelmiszerek számára megfelelő, ugyanis ellenáll a magas hőmérsékletnek. A klasszikus rácsos szerkezet helyett a gőzölő ereje az alj konvex alakja segítségével van felerősítve.

SPECIFIKÁCIÓ
KAPCSOLAT Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
EGYÉB JELLEMZŐK
TELJESÍTMÉNY 1130w
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG 220V ~ 50 Hz
MÉRETEI 300mm×251mm×200mm
SÚLYA 5.8kg (teljes súly)
ANYAGA slitina
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!