Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

XIAOMI AMAZFIT NEO OKOSÓRA - FEKETE

XIAOMI AMAZFIT NEO OKOSÓRA - FEKETE
XIAOMI AMAZFIT NEO OKOSÓRA - FEKETE
XIAOMI AMAZFIT NEO OKOSÓRA - FEKETE

Huami Amazfit Neo

Intelligens óra, retró dizájn, mindig 1,2 hüvelykes fekete-fehér kijelző, vízálló 50 méterig, pulzusmérés, alvásfigyelés, akár 28 napos akkumulátor-üzemidő, PAI-pontszám, alkalmazásértesítések, három sportmód (gyaloglás) , futás, kerékpározás)

 

  • 1,2 hüvelykes monokróm STM-LCD kijelző
  • Vízálló kialakítás (50 m-ig)
  • BioTracker PPG pulzusmérő
  • Mobilértesítések fogadása (iOS, Android)
  • Bluetooth 5.0 BLE vezeték nélküli interfész
  • Zepp mobilalkalmazás
  • Az akkumulátor 28 napig kitart
  • Kényelmes szilikon heveder
  • Töltő alap
Gyártó
Amazfit
Szállítási díj
1290Ft
Garancia
12 Hónap
EAN
6972596101796
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
9 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Amazfit Neo

A Retro-n túl

A klasszikus design és a modern funkciók kombinációja

Az Amazfit Neo Black okosóra elegáns retro formatervezéssel, digitális kijelzővel és 4 fizikai gombbal fog lenyűgözni. De mindez ne vezessen félre, hiszen számos fitnesz és aktív életmódhoz tervezett intelligens funkcióval büszkélkedik. Lépésszámláló, elégetett kalóriák számítása, alvásfigyelés illetvepontospulzusmérőisrendelkezésedre áll. A mobilértesítések fogadásához az Amazfit Neo órát telefonoddal is párosíthatod.

Az Amazfit Neo STN-LCD kijelzője mindig be van kapcsolva 

Az Amazfit Neo Black intelligens retro óra 1,2 hüvelykes monokróm LCD-kijelzővel rendelkezik energiatakarékos STN technológiával, amely kiváló olvashatóságot kínál közvetlen napfényben is. A Lift-to-wake funkcióval gyorsan aktiválhatod a képernyőt a csuklód felemelésével. A funkciók közötti váltás a4oldalsógombsegítségével lehetséges. Miután párosítottad az Amazfit Neo Black órát mobiltelefonoddal, értesítéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és kedvenc alkalmazásaidból.

Személyi edző csuklódon

Az Amazfit Neo nagy pontosságú BioTracker PPG optikai érzékelőt használ fejlett algoritmusokkal a pulzus mérésére a hét minden napján, a nap 24 órájában. Tökéletes áttekintést kapsz egészségi állapotodról és értékes adatokat nyújt a leghatékonyabb edzéshez. Különleges módok állnak rendelkezésedre afizikaiaktivitásokméréséreis, mint például a futás, gyaloglás, kerékpározás stb. Valós idejű információkat szerezhetsz az edzés időtartamáról, a megtett távolságról és a pulzusról edzés közben. Az Amazfit Neo karóra mért értékeit a Zepp mobilalkalmazásban tekintheted meg.

Az Amazfit Neo gondoskodik egészségi állapotod egyértelmű értékeléséről

Folyamatosan ellenőrzi egészséged. Az Amazfit Neo folyamatosan kiszámítja az ún PAI pontszámot, egy innovatív egészségértékelő rendszer értékét, amely a bonyolult adatokat egyetlen intuitív mutatóvá alakítja a fizikai állapot adott pillantban történő megértése érdekében. Ezt a mutatótbármikor,bárholésbármiféle testmozgásnál használhatod a mindennapok során.

 

Vízálló kivitelezés és hosszú akkumulátor-üzemidő

Az Amazfit Neo fitnesz okosóra strapabíró külső műanyag tokkal és PUR hevederrel rendelkezik, amely biztosítja a vízállóságot 50 méter mélységig. A masszív kialakítást zord környezetben történő használatra tervezték így biztonságosan hordhatod az edzőteremben vagy a medencében is. Az Amazfit Neo fejlettenergiagazdálkodássalrendelkezikazakkumulátor hosszú élettartama érdekében. Az intelligens óra egyetlen töltéssel 28 napos használatot biztosít, energiatakarékos üzemmódban pedig az akkumulátor élettartama akár 37 napra is meghosszabbodik.

Amazfit Neo az alvás minőségének figyelésével

Miután párosítottad az órát a mobilalkalmazással, használhatod az alvásfigyelő funkciót, amelynek során a készülék elemzi az egyes alvási fázisokat. Az Amazfit Neo segít jobban megérteni alvási szokásaid,  és megtudhatod, milyen alvásszakaszokra van szükséged a minőség javítása érdekében. Csak annyit kelltenned,hogyazokosórát a csuklóján hagyod, lehunyod szemed, és ébredés után ellenőrzöd a kapott adatokat.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!