Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér
Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér
129 990 Ft 
99 990 Ft
ÚJ

Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér

Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér
Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér
Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér
Roidmi EVE CC robotporszívó és felmosó fehér
  • Intelligens poreltávolítás
  • 2 az 1-ben porszívó és felmosó a kettős tisztításhoz
  • 2,5 literes nagy kapacitású porzsák 60 napra: A robotporszívó 2,5 literes önleeresztő állomással van felszerelve, amely automatikusan eltávolítja a szennyeződéseket és 60 napig megtartja a port. Nem kell többé aggódnia a porral való érintkezés miatt, és búcsút mondjon a kukák gyakori és büdös tisztításának. Eredeti antibakteriális és szagtalanító ózontechnológiával rendelkezik, amely eltávolítja a lehetséges szagokat az ételmaradékokból.
  • 4000 Pa Erőteljes szívás és rendkívül gyors porelszívás: A tisztító funkcióval rendelkező robotporszívó 4000 Pa szívóerővel rendelkezik, és képes felszívni a kiömlött anyagokat, port, szőrt, állatszőrt és finom port. Ezen kívül rendkívül gyors porelnyelés és csökkentett zaj.
  • 2 az 1-ben seprés és mélytisztítás – A többi egyfunkciós robotporszívótól eltérően a ROIDMI porszívónk a seprési, szívási és tisztítási funkciók kombinációjával rendelkezik. 250 ml-es víztartállyal van felszerelve az egyidejű szívás és tisztítás érdekében. A hosszú sörtéjű kefe a sarkokból is felszedi a hulladékot.
  • LDS lézeres navigációs technológia: Az LDS lézeres navigációs technológia új generációja képes pontosan átvizsgálni az otthoni környezetet, és gyorsan elkészítheti az egész ház térképét. Pontosan azonosítja az akadályok alakját, döntéseket hoz az akadályok elkerülése érdekében, csökkenti az összegabalyodás és a becsípődés kockázatát, és valós időben jobb tisztítási útvonalakat tervez.
  • Gyors térképkészítés és intelligens alkalmazásvezérlés: Könnyen kitakaríthatja otthonát, ha nincs otthon. Csak nyissa meg a ROIDMI /Mijia alkalmazást, és távolról irányítsa egyetlen gombnyomással, egyéni takarítási terveket, előre beállított sorrendben történő tisztítást vagy a beállított terület ütemezett takarítását. Gyors és pontos térképezés öt perc alatt, védi a korlátozott területek virtuális falait.
Gyártó
ROIDMI
Szállítási díj
Ingyenes
Várható szállítási
2024.07.24
Garancia
12 Hónap
EAN
6941762400056
Szállítási idő
1
Raktáron
23
129 990 Ft 
99 990 Ft
Kezdete: 2024.04.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 23
Megtakarítás 30 000 Ft
Részletek

Roidmi Eve CC Robotporszívó

Hagyja, hogy a Roidmi EVE CC elvégezze a takarítást Ön helyett. A robot hatékonyan szedi össze a port és egyéb szennyeződéseket 4000 Pa-os szívóerejével és gumikefével. Sőt, automatikusan visszatér az állomásra, és kiüríti a portartályt. Felmosó funkciót is kínál. Emellett akár 180 percig is üzemel, így több helyiséget takaríthat ki töltési megszakítások nélkül. Az LDS navigációval könnyedén navigálhat a lakásban, a Mi Home és Roidmi alkalmazások pedig lehetővé teszik a robot távoli vezérlését és a beállítások módosítását.

03Roidmi/EVE-CC-white/6

Könnyű szennyeződés eltávolítás

Élvezze a szennyeződésmentes felületet a Roidmi EVE CC segítségével. A robot hatékonyan távolítja el a port és a finom törmeléket 35 W-os motorjával és 4000 Pa szívóteljesítményével. Ezenkívül a gumikefe megakadályozza a haj összegabalyodását, és alaposan összegyűjti a résekben felgyülemlett szennyeződéseket. Az oldalkefe ezzel szemben a falhoz közeli területeket porszívózza fel a hatékonyabb tisztítás érdekében. Ezen kívül van benne felmosópárna és 290 ml-es víztartály, így kb 150 nm-t tud megtisztítani egyhuzamban. Így nem kell abbahagynia a takarítást, hogy újratöltse a vizet a tartályban.

03Roidmi/EVE-CC-white/7

LDS intelligens navigáció

Tapasztalja meg, hogyan navigál hatékonyan az EVE CC a lakásában A robot az LDS intelligens lézeres navigációt használja a szobák pontos átvizsgálására és gyors feltérképezésére (kb. 5 perc). Ezen kívül akár 17 mm magas akadályokat is legyőz, és automatikusan felismeri a lépcsőket, majd elkerüli azokat. Használja a Roidmi EVE CC-t anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy megsérül.

03Roidmi/EVE-CC-white/4

Automatikus tartályürítés

Többé nem kell manuálisan kiürítenie a portartályt. Ha szükséges, a robot visszatér az állomásra, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket. A légcsatorna okos kialakítása azt jelenti, hogy a portartály ürítése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe. Nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt sem – a folyamat rendkívül csendes. Ezenkívül a porzsák kapacitása 2,5 liter, ami csökkenti a csere gyakoriságát - körülbelül 60 napig elegendő. Élvezze a Roidmi EVE CC által kínált innovatív megoldásokat.

03Roidmi/EVE-CC-white/3

Kényelmesebb az alkalmazással

Töltse le a Roidmi és Mi Home alkalmazásokat, amelyek elérhetők a Google Play és az App Store áruházból, és további lehetőségeket kaphat. Kezdje el kényelmesen a takarítást, kezelje a szobatérképeket, állítson be virtuális falakat és rendszeres takarítást, ellenőrizze az értesítéseket, az akkumulátor töltöttségi szintjét és még sok mást! Most mindezen funkciók kéznél lesznek.

03Roidmi/EVE-CC-white/11

Gyártó Roidmi
Modell EVE CC
Szín Fehér
Szívóteljesítmény 4000 Pa
Újratölthető akkumulátor Lítium
Újratölthető akkumulátor kapacitása 3200 mAh
Munkaidő kb. 180 perc
Bemeneti feszültség 220-240V, 50/60 Hz (állomás)
Teljesítmény 700 W (állomás), 35 W (robotporszívó)
Kimeneti feszültség 24 V/1,2 A
Névleges feszültség (robotporszívó) 14,4 V
Súly kb. 2,8 kg (robotporszívó), 2,6 kg (állomás)
Porzsák űrtartalma 0,26 l (robotporszívó), 2,5 l (állomás)
Porgyűjtő kapacitás 260ml + 2.5L
Víztartály kapacitása kb. 290 ml
Zajszint 76 dB(A)
Méretek 275 × 293 mm (állomás), 325 × 325 × 97 mm (robotporszívó)
Alkalmazás Roidmi, Mi Home
Rendszerkövetelmények Android 5.0 (vagy újabb), iOS 10 (vagy újabb)
Csatlakozás Wi-Fi 2.4 G 802.11b/g/n
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!