Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

ROIDMI EVE PLUS OKOS ROBOTPORSZÍVÓ INTELLIGENS DOKKOLÓVAL Fehér

ROIDMI EVE PLUS OKOS ROBOTPORSZÍVÓ INTELLIGENS DOKKOLÓVAL Fehér
ROIDMI EVE PLUS OKOS ROBOTPORSZÍVÓ INTELLIGENS DOKKOLÓVAL Fehér
  • Automatikus tartályürítés az okos dokkoló segítségével
  • Esésgátló technológia
  • 4. generációs LDS lézeres navigációs rendszer
  • Automatikus töltés és újraindítás
  • 2700 Pa szívóerő
  • 5200 mAh akkumulátor
  • 3 L nagy porzsák
Gyártó
Roidmi
Szállítási díj
Ingyenes
Garancia
24 hónap
EAN
6970019145723
Használati utasítás

Szállítási idő
1
Nincs raktáron
12
149 990 Ft 
131 990 Ft
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 12
Megtakarítás 18 000 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

RÉSZLETEK

 

Ha kevés időd van és tiszta lakást szeretnél, a Roidmi EVE Plus a megoldás

A Xiaomi Roidmi ismét meglep minket a legújabb robotporszívójával, versenyképes áron és elképesztő teljesítménnyel. Ha nem hiszed, ítéld meg magad a 2700 Pa szívóerőt, a 18 típusú érzékelőt, a felmosási és szívó képességét, és mindenekelőtt fordíts különös figyelmet a töltőállomáson található szemetesre, amely intelligensen képes a portartály ürítésére.

 

Intelligens porgyűjtő állomás

A Roidmi EVE Plus dokkolója sokkal több, mint egy szimpla töltőállomás. Tartalmaz egy úgynevezett szemetesdobozt is a robotporszívó tartályának automatikus kiürítéséhez, így minden újratöltés után készen áll a használatra. Még akkor is, ha néhány napot távol vagyunk otthonunktól. Ez az automatikus gyűjtőállomás szagtalanító és antibakteriális technológiákat is egyesít az idegesítő porszag kiküszöbölésére, valamint a szennyeződéseket 3 literes zsákokba csomagolja, megakadályozva, hogy bármilyen koszhoz hozzá kelljen érned. Miután megtelt a zsák és cserére szorul, figyelmeztetést küld a Roidmi App-on keresztül, így lehetetlen elfelejteni.

 

 

  1. generációs LDS lézeres navigációs rendszer

 

A Xiaomi Roidmi EVE Plus robotporszívó intelligens eszköz otthonod takarításához, amely képes önmagában hatékonyan söpörni és felmosni.

 

Az LDS lézerérzékelő 4. generációjának köszönhetően átvizsgálja otthonod, észleli az akadályokat és 40%-kal pontosabb térképet rajzol, mint a korábbi verziók, ezzel biztosítva a rendkívül hatékony működést.

 

 

Intelligens szobaelhatároló-rendszer és teljes vezérlés az applikáción keresztül

 

Mint már említettük, ez a különleges robotporszívó automatikusan feltérképezi és elhatárolja a különböző helyiségeket otthonod automatikus felismerésével.

 

Ellenőrizd nyugodtan ezt a térképet a mobiltelefonodról a Roidmi applikáció megnyitásával.

Nevezd meg a különböző elválasztásokat, állíts be sorrendet a szobák takarítása során, programozd be egyesek söprését, korlátozd mások hozzáférését. Teljes vezérlés egyetlen gombnyomással.

 

Hangvezérlés: Google Assistant és Amazon Alexa

 

Nem csak egy kattintással irányíthatod az otthoni takarítást! A Xiaomi Roidmi EVE Plus kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa hangvezérlő rendszerekkel, ami azt jelenti, hogy utasításokat adhatsz szóban a robotporszívónak. Indítsd el akár egy mondattal!

18 különböző érzékelő, hogy óvja saját magát

 

A Xiaomi Roidmi EVE Plus 18 érzékelője maga a készülék és a bútorok biztonságos tisztítását egyaránt biztosítja. Például a szintérzékelő használatával az okos robotporszívó érzékeli a lépéseket és megakadályozza az eséseket. Az LDS érzékelővel és az ütközésgátló panellel érzékeli az akadályokat és elkerüli az ütközéseket. Továbbá a kisebb egyenetlenségek sem jelentenek számára problémát, mivel könnyen túljuthat akár 20 mm magas akadályokon is.

 

Automatikus töltés és újraindítás

 

Még egy ok, amiért ez a robotporszívó az okos jelzőt kapta az automatikus töltési és újraindítás funkciók. Így, ha a Roidmi robotporszívója befejezi a tisztítási feladatokat, vagy ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, automatikusan visszatér a töltőállomására. Ha emiatt nem végezte el teljesen az általad beprogramozott takarítási tervet, akkor emlékszik arra, ahol abbahagyta, így a töltés után vissza tud térni oda, és a töltés után folytathatja a munkáját.

 

2700 Pa nagyságú szuper szívóerő

 

Az okos része pipa, de hogy állunk a porszívó hatékonyságával?

 

Nos, ezen a téren is kitűnő a Roidmi EVE Plus! Ha nem tiszta a lakás és vendégek érkeznek hozzád, nem kell aggódnod. Ez az intelligens robotporszívó egy mozdulattal kitakarítja otthonod.

 

Kefe nélküli és csendes motorjának hála, 2700 PA-s szívóteljesítménnyel rendelkezik. Ennek köszönhetően a mindenféle por, szőr és részecskék eltávolítása sem okoz neki gondot.

 

SPECIFIKÁCIÓ

GYÁRTÓ Roidmi
MODELL EVE Plus
SZÍVÓTELJESÍTMÉNY 2700 Pa
DOKKOLÓ TELJESÍTMÉNYE 850 W
ÁLLOMÁS TARTÁLY ŰRTARTALOM 3 L
AKKUMULÁTOR KAPACITÁS 5200 mAh
FUNKCIÓK söprés, porszívás, felmosás
NAVIGÁCIÓS MÓD LDS SLAM
KOMPATIBILIS az Android és az iOS rendszerekkel
HANGVEZÉRLÉS Google Assistant, Amazon Alexa
MÉRET 358 x 350 x 175 mm
PORSZÍVÓ SÚLYA 3,6 kg
DOKKOLÓ SÚLYA 2,7 kg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!