Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera

Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera
Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera
Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera
Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera
Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera
Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera (CMSXJ55A) EU Vezeték nélküli kültéri kamera
 • 2K/3MP Kristály tiszta kép
 • Applikációs vezérlés
 • 360° Ember követés
 • Okos megvilágítás
 • Színes éjjellátás
 • Kulcs zóna érzékelés/ Aktivitási zóna
 • Instant értesítés
 • Okos sziréna
 • Wi-Fi & LAN Kapcsolat
 • Több tárolási lehetőség - Felhő tárhely & Micro SD kártya (256GB-ig)
 • Videó tömörítés H.265/H.264
 • IP66 Vízállóság
 • Bármilyen helyre felszerelhető
 •  2022 IF Design Award nyertes
Gyártó
IMILAB
Szállítási díj
1490 Ft
Garancia
12 Hónap
EAN
6971085311579
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
45
39 990 Ft 
21 990 Ft
Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 45
Megtakarítás 18 000 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Az IMILAB EC3 kamera utódja

Az IMILAB márka egy kicsit sajátos rendszerrel rendelkezik a kamerák modellezésében, de ennek is megvan a maga logikája. Az EC betűk utáni páros számok a vezeték nélküli kamerákat (EC2, EC4), a páratlan számok pedig a kábelkamerákat jelölik, amelyekben viszont van WiFi (EC3, EC5).


Az IMILAB EC5 tehát a nagyon népszerű EC3 modell közvetlen utódja. Hosszú hónapok óta használjuk ezt a kültéri kamerát egy kertes nyaralóban, amit ezzel a kamerával figyelünk és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Már csak a függőleges forgatás hiányzik, ami az új modell egyik fejlesztése.

360°-os térfigyelés

Elődjéhez képest már nem csak vízszintes, hanem függőleges mozgatásra is van lehetőség. Az Imilab EC5 képes felismerni az emberi mozgást így riasztás esetén is leköveti a behatoló minden mozdulatát. Ez a mozgó emberek követése, amely során a kamera a megfigyelt tárgy mögött forog. A vízszintes vonalban, azaz jobbról balra a kamera tud forogni 350 ° és függőleges irányban, azaz felülről lefelé, 100 °

Maga az IMILAB EC5 kamera mérete 139 x 128 x 135 mm, tömege 630 g, és 2K felbontás (2304 x 1296 px) f / 2.1 rekesznyílással. A csomagban mindent megtalál, ami a telepítéshez szükséges: tápkábel, fali konzolok, csavarok tiplivel és használati útmutató.

Intelligens éjszakai üzemmód

Az éjszakai üzemmód talán minden biztonsági kameránál magától értetődő. Az IMILAB EC5 azonban rendelkezik intelligens éjszakai üzemmód amely mozgásérzékelés alapján az aktuális igényekhez igazítható. A kamerában az infra LED-ek mellett klasszikusok is vannak LED diódák a tér megvilágítására, mellyel akár éjszaka is színes képet kaphatunk. Ha az Intelligens éjszakai látás be van kapcsolva, a kamera normál fekete-fehér módban működik. Ha személyt észlel a látómezőjében, automatikusan bekapcsolja a normál világítást, amely színesre váltja a képet. Ha később rájön, hogy nem ember, visszavált a klasszikus éjjellátóra.

Figyelő zónák és értesítések

Mivel a kamera széles látószögű (110°), nem akarjuk mindig a teljes területet figyelni. A funkciót erre a célra használják észlelési zónák amelyben a képnek csak egy bizonyos részét jelölheti ki a megfigyelésre.

Ha a kamera mozgást észlel a kép megjelölt részén, azonnal értesíti Önt az okostelefonon lévő értesítésen keresztül. Az új AI chipnek köszönhetően a személyfelismerésnek megbízhatóbbnak kell lennie. A kiválasztott zónán kívüli mozgást a kamera figyelmen kívül hagyja. A zóna nélküli felügyelet azonban zónák nélkül előre be van állítva.

Meglepő módon az alkalmazást okostelefonnal való csatlakozásra használják Mi Home, ellentétben az IMILAB márka más újításaival, amelyek már használták saját IMILAB Home alkalmazásukat. Úgy tűnik, ez az alkalmazás nem működött, ezért az IMILAB visszatér a Mi Home alkalmazáshoz.

A 100 dB-ig terjedő hangerősségű riasztás is örömet okoz, amely akkor aktiválható, ha mozgást észlel a megfigyelt területen.

WiFi vagy kábel és IP tanúsítás

Az IMILAB EC5 többféle internetkapcsolatot kínál. Támogatja WiFi, de van külön is LANkábel. Ha nem rendelkezik jó WiFi jellel, vagy megbízhatóbb kapcsolatot szeretne, akkor szabványos Ethernet LAN kábellel is csatlakozhat.

Akár esik, akár süt a nap, az új kamera minden körülményt kibír. Az eső ellenáll, köszönöm IP66 tanúsítvánnyal rendelkezik, és -30 és 60 °C közötti hőmérsékleten működik.

A maximálisan 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyák támogatásával, vagy akár ingyenes felhőtárhellyel is elégedett lesz, amely az elmúlt 7 nap videóit tárolja. A kétirányú hangátvitel magától értetődő a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően.

FELBONTÁS 2K (2304 x 1296 px)
KAMERA LÁTÓSZÖGE 110 °
VÍZSZINTES FORGATÁS 350 °
FÜGGŐLEGES FORGATÁS 90 °
KAPCSOLAT WiFi - IEEE 802.11 b / g / n 2.4 GHz és kábeles LAN csatlakozás
TANÚSÍTVÁNY IP66
AUDIO hangszóró + mikrofon a kétirányú hangátvitelhez
TÁROLÁS 7 napos felhő ingyen + lehetőség micro SD kártya használatára 256 GB-ig
TÖMEG 630 g
RIASZTÓ hang + LED világítás
JELLEMZŐK mozgásérzékelés / személyérzékelés / személykövetés
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!