Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

Xiaomi IMILAB EC3 Lite kültéri biztonsági kamera 3mp/2k IP66

Xiaomi IMILAB EC3 Lite kültéri biztonsági kamera 3mp/2k IP66
Xiaomi IMILAB EC3 Lite kültéri biztonsági kamera 3mp/2k IP66
Xiaomi IMILAB EC3 Lite kültéri biztonsági kamera 3mp/2k IP66
  • 3 MP/2k nagy felbontás és H.256 tömörítés
  • Színes éjszakai látás két spotlámpával és három éjszakai látásmóddal
  • Kétirányú hívás, hogy könnyebben hallhasson és beszélhessen családjával
  • A mesterséges intelligencia által működtetett emberészlelés gyorsan és pontosan észleli az embereket
  • Kulcsterület-észlelés, amellyel nyomon követheti, mi érdekli Önt
  • Testreszabható intelligens sziréna
  • Azonnali pontos riasztás és értesítés
  • IP66 Időjárásálló, tökéletesen működik esőben és napsütésben egyaránt
  • Többféle tárolási lehetőség: Helyi Micro SD tárhely + ingyenes 7 napos gördülő felhőtárhely 3 hónapig
  • PC és mobilalkalmazások támogatása
Gyártó
IMILAB
Szállítási díj
1490 Ft
Garancia
6 Hónap
EAN
6971085312583
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
25
19 990 Ft 
14 990 Ft
Kezdete: 2024.06.15   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 25
Megtakarítás 5 000 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

IMILAB EC3 Lite 3MP/2K Kamera - Magas Felbontás és Intelligens Funkciók a Biztonságért

Az IMILAB EC3 Lite kamera az EC3 sorozat legújabb tagja, és kiváló minőségű funkciókkal rendelkezik, amelyeket otthoni biztonságának növelésére terveztek.

Magas Felbontás és H.265 Tömörítés

Az EC3 Lite kamera magas felbontással büszkélkedhet, amely lehetővé teszi az éles és részletes videók rögzítését. A 3MP/2K felbontásnak köszönhetően minden részlet kiemelkedően tiszta és éles lesz. Az innovatív H.265 tömörítés technológia jelentős előnyökkel jár a hálózati sávszélesség és a tárolási terület szempontjából. Ennek eredményeként ugyanolyan magas minőségű videókat kapunk, de kevesebb tárhelyet használunk fel.

Intelligens Éjszakai Látás és Beépített Reflektorok

Az EC3 Lite kamera két beépített reflektorral rendelkezik, amelyek három éjszakai látás módra váltanak át. Automatikusan érzékelik a környezeti fényviszonyokat, és az infravörös éjszakai figyelésről a színes éjszakai figyelésre váltanak, amikor emberi mozgást észlelnek. Az éjszakai videók így tisztábbak és részletesebbek, és az otthoni biztonság növelése érdekében reflektorokat is bekapcsolnak.

Kétirányú Hívás

Az EC3 Lite kamera lehetővé teszi, hogy hallja és beszéljen családjával, üdvözölje látogatókat vagy intézze el a nem kívánt vendégeket egyszerűen a smartphone-járól. A kétirányú hangkommunikáció segítségével mindig kapcsolatban lehet otthonával, akárhol is tartózkodik.

Intelligens AI Észlelés és Kulcsfontosságú Terület Észlelés

Az EC3 Lite kamera magas szintű AI algoritmusokat alkalmaz, hogy gyorsan és pontosan észlelje az embereket és mozgást. Ennek eredményeként valós idejű értesítéseket kap, amikor valami történik. A kulcsfontosságú terület észlelés funkció lehetővé teszi számára, hogy meghatározza azokat a területeket, amelyeket leginkább figyelni szeretne.

Okos Sziréna és Reflektorok

Az EC3 Lite kamera testreszabható okos szirénával és reflektorokkal rendelkezik. Ezek azonnali riasztást küldenek és felhívják a figyelmet a veszélyre. A fény és hang kombinációja hatékonyan távol tartja a potenciális bűnözőket, növelve az otthoni biztonságot.

Alexa és Google Assistant Támogatás

Az EC3 Lite kamera egyszerűen integrálható az Alexa és Google Asszisztens intelligens otthoni rendszerekbe. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal könnyedén irányítsa és ellenőrizze a kamerát, még egyszerűbben és hatékonyabban.

Az IMILAB EC3 Lite kamera az okos otthoni biztonság új szintjét képviseli. Magas felbontása, intelligens funkciói és éjszakai látás képességei révén mindig biztonságban érezheti magát otthonában. Ne habozzon, próbálja ki az új okos eszközt, és élvezze a könnyed és hatékony otthoni biztonságot, amelyet nyújt!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!