Minden új regisztráció után 299 Ft kupon kedvezmény!

XIAOMI IMILAB HOME SECURITY CAMERA C20 OTTHONI ÉJJELLÁTÓ KAMERA 1080P

XIAOMI IMILAB HOME SECURITY CAMERA C20 OTTHONI ÉJJELLÁTÓ KAMERA 1080P
XIAOMI IMILAB HOME SECURITY CAMERA C20 OTTHONI ÉJJELLÁTÓ KAMERA 1080P
XIAOMI IMILAB HOME SECURITY CAMERA C20 OTTHONI ÉJJELLÁTÓ KAMERA 1080P

 

  • Hang utáni bemérés
  • Mozgáskövetés
  • Észleli az embereket
  • Az Amazon Alexával működik
  • 360 ° -os panoráma
  • Fokozott éjszakai látás
  • Valós idejű kétirányú hívás
  • 1080p HD

 

Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1 290 Ft
Garancia
12 Hónap
EAN
6971085310305
Szállítási idő
1
Nincs raktáron
9 190 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Xiaomi Imilab Home Security Camera C20 Otthoni Éjjellátó Kamera 1080P

 

A Xiaomi ökoszisztémából származó intelligens Xiaomi IMILAB C20 IP kamera HD felvételek továbbításával és az APP vezérlő funkcióval rendelkezik. A WiFi IP kamera számos biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy minden biztonsági és otthoni felügyeleti igényt kielégítsen.

A Xiaomi Imilab C20 képes teljes HD felbontású, 360°-os panorámában rögzíteni és továbbítani, mivel vízszintesen és függőlegesen is irányítható. Az Imilab C20 HD kamerája 1080p felbontásban rögzít, ami létfontosságú minden IP biztonsági megfigyelő beltéri kamera számára. Emellett H.265 kódolással továbbítja a felvételeket, így a tényleges méret 50%-a továbbítódik csupán a készülékről.

Az IP-ben található AI hihetetlenül okos. Más szavakkal, az Imilab C20 AI és az IP kamera mozgáskövető funkciója képes észlelni vagy észrevenni az ember által végzett bármilyen mozgást. Az intelligens mozgáskövető funkciók lehetővé teszik a téma nyomon követését és a fókuszálást.

Ezenkívül a beltéri biztonsági kamera rendelkezik a Sound Detection Active Alarm funkcióval és a fejlett éjszakai látásmóddal. A Xiaomi Imilab C20 könnyen felismeri például az üvegtörés hangját, a gyermek sírását vagy bármilyen más furcsa hangot, és azonnal értesítheti Önt az IMILAB Home APP segítségével.

Az APP és az IP kamera lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a társ APP, az IMILAB Home segítségével. Ezenkívül 360 ° -os vízszintes és 105 ° függőleges látószöget kínál. A kétirányú audio funkció tökéletes dada kamerát is kínál. Az IP kamera támogatja a micro SD és a felhő tárolást.

Ha nyaralásra indulna, vagy munkába igyekszik, a kamerával lehetőség van kétirányú beszégetéseket kezdeményezni, így beszélhet  háziállatához, vagy gyermekéhez.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!